Križevački poduzetnički centar održati će radionicu ''Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima''

Križevački poduzetnički centar održati će radionicu ”Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”. Ova radionica je prva u nizu od sličnih događanja te se veselimo budućoj suradnji.

”Pripremite se na vrijeme i prijavite svoje projekte na natječaje za tip operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ i 6.4.1. „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Natječaji su namijenjeni financiranju ulaganja u nepoljoprivredne djelatnosti u sektorima: prerada i/ili marketinga i/ili izravna prodaja proizvoda; pružanje usluga u ruralnim područjima:
a) usluge u poljoprivrednim, šumarskim i veterinarskim
djelatnostima;
b) usluge u društvenim djelatnostima (izgradnja dječjih vrtića, igraonica, športskih centara, domova za starije i nemoćne osobe);
c) intelektualne usluge (knjigovodstveni servisi, IT centri,…); tradicijski i umjetnički obrti; turizam u ruralnom području.

Više informacija o uvjetima prihvatljivosti, intenzitetu potpora, visini potpora, kriterijima odabira te procedurama prijava na navedene natječaje možete doznati na radionici Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. koja će se održati 26. svibnja 2020. (utorak) u 10:00 sati, u Razvojnom centru i tehnološkom parku (dvorana ban Stjepan Lacković), ulica Franje Tuđmana 20, Križevci .

Za dolazak na radionicu možete se javiti na broj telefona 095/393-5797 ili na e-mail franjo.babic@kpc.hr do ponedjeljka 25.05.2020. do 12:00 sati.”

Pratite nas na društvenim mrežama!