Od petka se dozvoljavaju posjete pacijentima u koprivničkoj bolnici uz obavezno poštivanje mjera prevencije i zaštite

Od petka će biti dozvoljene posjete bolesnicima u Općoj bolnici “Dr.Tomislav Bardek” Koprivnica uz STROGO poštivanje daljnje procedure vezano uz prevenciju i nadzor nad koronavirusom. Na stranici bolnice objavljeno je i kako se provode posjete. Osoba koja dolazi u posjetu bolesniku mora pri ulazu u zgradu bolnice staviti masku. Posjete bolesnicima organizirane su isključivo na glavni ulaz u bolnicu, svakodnevni, isključivo u terminu od 14 – 15 sati, uz mjerenje posjetitelju temperature na ulazu i kontrolu dezinfekcije ruku.

Osoba u posjeti, dolaskom na odjel gdje leži bolesnik, prvo se javlja odjelnoj sestri koja ga uvodi u sobu bolesnika i kontrolira da li posjetitelj ima propisno stavljenu masku i dezinficirane ruke.

Zbog potrebe poštivanja socijalne distance od 2 metra u sobi bolesnika, dozvoljava se isključivo posjeta samo jedne osobe istom bolesniku u jednom danu. Zadržavanje u sobi bolesnika dozvoljeno je u maksimalnom vremenu od 15 minuta, stoji u obavijesti ravnatelja bolnice Mate Devčića.

Cijelu obavijest i upute možete pročitati na linku ispod:

https://www.obkoprivnica.hr/upute-novosti/dozvola-posjeta-u-ob-dr-tomislav-bardek

Pratite nas na društvenim mrežama!