Bogat program Križevačke ljetne špice

Bogati program Križevačke ljetne špice za ljeto 2020. okupio je nositelje zabavnih, sportskih i kulturnih sadržaja namijenjenih svim generacijama. Program započinje 26. lipnja i trajat će do 01. kolovoza 2020. godine, a sastoji se od događanja u organizaciji udruga, Grada Križevaca i ustanova grada. Ljeto u dvorištu, Križevačko likovno ljeto, glazbeni program Prigorskih mužikaša, 3. Robin ljetno kino na Nemčiću, samo su neka od pripremljenih događanja u sklopu čijih će se programa odvijati izložbe, predstave, glazbeni nastupi, projekcije, stand-up komedije i brojni drugi raznovrsni sadržaji.

Uz križevačke okuse ljeta građani se mogu osvježiti Križevačkim pivom u restoranu Tomislav, a tijekom srpnja i Prigorskom limunadom u hotelu Kalnik te zasladiti Križevačkom tortom u Gradskoj kavani.
Pozivamo Vas da uz poštivanje preporuka i epidemioloških mjera posjetite brojna događanjima na području Grada. Sva najavljena događanja će se prilagođavati sukladno eventualnim promjenama epidemiološke situacije i uputama Stožera civilne zaštite RH.

krizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!