Coca – Cola Cup u Križevcima – malonogometni turnir Plazma Sportskih igara

U subotu, 13. lipnja je u križevačkom Sportsko-rekreacijskom centru Latinu održano najpopularnije natjecanje u sklopu Plazma Sportskih igara mladih – Coca Cola Cup.  Ekipe Prijatelja, Dream Team, Teova Bagra i Invalidi kvalificirali su se na županijsku završnicu.

Voditelj natjecanja Ivica Švagelj rekao je kako Coca-Cola cup u Križevcima svake godine okuplja velik broj natjecatelja koji igraju sjajan nogomet.

-Prijašnjih smo godina kvalifikacije radili na način da smo ih mogli provesti kroz škole, međutim s obzirom na to da se nastava u ovom periodu nije održala zbog pandemije, odlučili smo promijeniti pravila razigravanja. Podijelili smo kvalifikacijske utakmice po županijama, pa se tako istovremeno igra u Križevcima, Koprivnici i Đurđevcu – rekao je Švagelj i dodao kako je ovogodišnje iznenađenje  natjecanje ženskih ekipa na županijskoj završnici turnira.

Križevački je teren s umjetnom travom ugostio 12 ekipa koje su se natjecale u dvije dobne kategorije – dječaci 2002. i mlađi, te 2005. i  mlađi. 

Najbolje su se ekipe kvalificirale u na županijsku završnicu koja će se igrati 27. Lipnja u Đurđevcu. Tako su u kategoriji 2002. i mlađi završnicu izborile ekipe Prijatelja i Dream Team, dok su u kategoriji 2005. i mlađi Teova Bagra i Invalidi osigurali prolazak dalje. 

Susrete su sudili Dejan Švagelj, Miodrag Plantak i Ivan Bukovčan.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!