Goran Pakasin preuzeo koprivničko-križevački HNS

Nakon što je Jasmina Pavlović dala ostavku na mjesto predsjednice županijskog HNS-a, na to mjesto kao v. d. postavljen je Goran Pakasin.

Prenisimo priopćenje Županijske organizacije HNS-a.

Koprivnica, 8. lipnja 2020. – Temeljem odluke Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije, a u skladu sa Statutom HNS-a, u predstojeće parlamentarne izbore županijsku organizaciju vodit će kao v.d. predsjednika Goran Pakasin, dosadašnji potpredsjednik koprivničko-križevačkog HNS-a.

Naime, nakon što je dosadašnja predsjednica Jasmina Pavlović iz osobnih razloga dala ostavku na sve stranačke funkcije, Pakasin je koprivničko-križevački HNS preuzeo kao jedan od dva potpredsjednika budući da drugi, Danimir Kolman, obnaša i dužnost načelnika Općine Rasinja.

Kako je HNS u punom jeku priprema za parlamentarne izbore koji se održavaju za mjesec dana, Gorana Pakasina kao v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke organizacije očekuje nemali posao, a brojnih aktivnosti stranke diljem Koprivničko-križevačke županije sasvim sigurno neće nedostajati.

S poštovanjem,

Glasnogovornica ŽO HNS-a Koprivničko-križevačke županije

Andreja Horvat Friščić

Pratite nas na društvenim mrežama!