Križevčani treći na prvom kolu PAN – Županijske šaranske lige

Proteklog je vikenda održano 1. kolo PAN županijske lige šaranaša. Domaćin prvog kola bili su ZŠRK Koprivnica, pa je tako natjecanje održano na jezeru Loka 1 kojim ovaj klub gospodari.

Nastupili su i naši ribički stručnjaci, članovi Športsko ribolovnog kluba Križevci. Momčad u sastavu: Prstec, Husain, Đurec osvojila je 3. mjesto u konkurenciji od 12. ekipa.

Križevčani su strah i trepet za „Podravce“, a ove godine brane naslov prošlogodišnjih prvaka. Željko Đurec, član ŠRK Križevci rekao je kako je borba za postolje trajala do samog kraja.

-Sreća nas je pratila samog početka, izvukli smo sjajnu poziciju. Uspjeli smo uloviti nekoliko lijepih riba i zauzeti vodstvo. Međutim, kako to i biva u ovom sportu, drugog su dana uslijedile velike promjene. Riba je napustila naš sektor, a u posljednjim minutama ulovili smo šarana koji nam donosi medalju – rekao je Đurec i čestitao prvoplasiranoj momčadi Hlebina čija je prednost, kako kaže bila nedostižna.

Tako je broncom, ekipa Športsko ribolovnog kluba Križevci nakon prvog kola osigurala bodove koji garantiraju borbu za pehar pobjednika. Sljedeće kolo Lige održat će se na jezeru Čabraji.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!