Počinje javna rasprava o planovima i strategijama važnim za razvoj grada

Grad Križevci poziva građane da se uključe u Javnu raspravu o prijedlogu V. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Križevaca, prijedlog V. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Križevaca i prijedlogu Studije i strategije razvoja zelene infrastrukture Grada Križevaca do 2027.

Javna rasprava trajat će 15 dana i to od 9. do 26. lipnja, a javni uvid u elaborate prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja i Generalnog urbanističkog plana te u Prijedlog Studije i strategije razvoja zelene infrastrukture Križevaca do 2027. godine moći će se obaviti u tom razdoblju svakog radnog dana od 9 do 15 sati u Velikoj vijećnici Grada Križevaca i na mrežnim stranicama www.krizevci.hr.

Nakon toga, 17. lipnja održat će se javno izlaganje u dvorani Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci. Mišljenja, prijedloge i primjedbe zainteresirani građani mogu davati za vrijeme trajanja javne rasprave i to upisom u Knjigu prijedloga i primjedbi izloženu u Velikoj vijećnici, postavljanjem pitanja i davanjem prijedloga i primjedbi tijekom javnog izlaganja te pisanim prijedlozima i primjedbama upućenim Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Križevaca zaključno s 26. lipnjem ove godine.

križevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!