PODRŠKA HSS-ovim KANDIDATIMA U 2. IZBORNOJ JEDINICI

Čelnici stranaka članica RESTART koalicije su u četvrtak 19. lipnja u Koprivnici objavili početak službene kampanje za parlamentarne izbore koji će se održati 5. srpnja. Na predstavljanju su bili prisutni i kandidati HSS-a iz 2. izborne jedinice – Kristina Škoda Vajdić te gradonačelnik Križevaca Mario Rajn. Nakon predstavljanja su se u stranačkim prostorijama HSS-a družili s predsjednicima, načelnicima i predstavnicima gotovo svih općinskih i gradskih organizacija HSS-a Koprivničko-križevačke županije. Prisutni članovi HSS-a su dali potporu HSS-ovim kandidatima u 2. izbornoj jedinici te su razgovarali o aktivnostima koje će poduzeti na terenu kako bi se RESTART koalicija ostvarila što bolje rezultate.

Usprkos nedavnim događajima i pokušajima destabilizacije HSS-a Koprivničko-križevačke županije sastanku su se odazvali HSS-ovci iz Koprivnice, Križevaca, Kalnika, Kloštra Podravskog, Novigrada Podravskog, Đurđevca, Molvi, Đelekovca, Gole, Peteranca, Sokolovca i drugih HSS-ovih organizacija. Sastanku je nazočio i predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je također dao podršku Koprivničko-križevačkom HSS-u ali i HSS-ovim kandidatima.

Na listi RESTART koalicije u 2. izbornoj jedinici kandidatkinja i kandidat HSS-a za Hrvatski sabor su na šestom i dvanaestom mjestu. Na 6. mjestu liste se nalazi križevački gradonačelnik Mario Rajn koji je istaknuo kako očekuje ulazak u Sabor.

„Ljudi na terenu jasno daju do znanja kako su promjene potrebne. Neki su imali priliku kroz Hrvatski sabor jačati sjever, no jesu li u tome uspjeli pokazat će predstojeći izbori i birači 5.7.2020. godine“, rekao je Rajn.

Kristina Škoda Vajdić nalazi se na 12. mjestu, dugogodišnja je tajnica Županijske organizacije HSS-a i tajnica Organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce“  Koprivničko-križevačke županije, mlada je i perspektivna kandidatkinja koja ističe prije svega međusobnu podršku žena. Naglasak je stavila i na spoj iskustva i mladosti kao stupa koji najbolje usmjerava i ujedinjuje, kako bismo mogli stvarati bolje uvjete za život svakog pojedinca.

Pratite nas na društvenim mrežama!