U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
Jučer, 29. lipnja, oko 12.15 sati, u Križevcima u Istarskoj ulici 50 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Smart križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom branitelja Hrvatske. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska motociklu Aprilia križevačke registarske oznake kojim je upravljao 26 – godišnji vozač, a koji se kretao Ulicom branitelja Hrvatske. Tom prilikom motocikl je udario u osobni automobil. Vozač motocikla zadobio je ozljede, čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Prometna nesreća s materijalnom štetom
Jučer, 29. lipnja, oko 17.30 sati, u Koprivnici u Gibaničnoj ulici 53 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Passat koprivničke registarske oznake Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mitsubishi koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 52 – godišnja vozačica. Tom prilikom Passat je udario u bočnu stranu vozila Mitsubishi, koji je sletio van kolnika i udario u metalni nosač znaka i metalnu kantu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!