Večeras se nastavlja "Ljeto u dvorištu" – književna večer s Markom Gregurom i Krunom Lokotarom

Udruga K.V.A.R.K. i Grad Križevci ovog ljeta križevačku kulturnu scenu i društveni život građana obogaćuje programom nove manifestacije pod nazivom „Ljeto u dvorištu“ koja je započela 20. lipnja i traje do 1. kolovoza 2020. godine! Glazba, film, kazalište, izložbe i još mnogo raznolikih kulturnih sadržaja očekuje sve posjetitelje u dvorištu Galerije K2.


Prvo izdanje „Ljeta u dvorištu“ donosi šest koncerata različitih glazbenih žanrova orijentiranih na domaću glazbenu scenu, šest DJ programa među kojima se nalaze svima dobro poznata imena poput Marija Kovača i Pere Fullhousea, dva stand-up comedy showa Lajnap komičara Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića koji će križevačku publiku nasmijati do suza, dvije književne večeri, izložbe, projekcije filmova iz dokumentarne riznice Restart Labela, edukativne radionice…

Večeras, 29. lipnja u 19 sati održat će se književna večer s Markom Gregurom i Krunom Lokatarom u dvorištu Galerije K2.
“Nastavljamo s programom bez obzira na cijelu situaciju koja nas okružuje vezano uz korona virus.


U srijedu, 1. srpnja u 20 sati je kazališna predstava “10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” Ivana Ožegovića.
Ono što je novost je da se trebao održati KUFER Ulični festival i dogovorili smo se da ćemo ga odraditi u manjem obujmu. Programi neće biti na Nemčićevom trgu nego u dvorištu Galerije K2 jer tamo možemo provoditi sve mjere koje je potrebno, da se poštuje potrebna distanca. Mi to radimo jer vidimo da je publika odgovorna” – izjavio nam je izvršni direktor udruge K.V.A.R.K. Saša Lončarić.

Sadržaji su namijenjeni svima, od najmlađe publike pa do publike u „ozbiljnim“ godinama, a vjerujemo da će ovim programom Križevci „živnuti“ u vruće ljetno doba, a posjetitelji uživati u kvalitetnom provođenju slobodnog vremena. Naravno, treba biti odgovoran i provoditi potrebne mjere opreza!

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!