Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Jučer, 24. lipnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 32 – godišnji vozač koji je u utorak, 23. lipnja, oko 11.10 sati, u Koprivnici u Dugoj ulici prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom te upravljao automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 24.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Također, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 30 – godišnji vozač koji je u utorak, 23. lipnja, oko 19.35 sati, u Peterancu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,43 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 15.300 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije pet mjeseci.

Nadalje, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je 33 – godišnji vozač koji je u utorak, 23. lipnja, oko 20.33 sati, u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,13 promila te nije koristio sigurnosni pojas. Vozaču je određeno zadržavanje od pet dana i predan je u zatvor u Bjelovar.

Pratite nas na društvenim mrežama!