Bandić opet lupeta: ‘Ovoliko kiše ne mogu popiti. Očito smo se zamjerili dragom Bogu’

Milan Bandić održao je u 11 sati konferenciju za medije na kojoj je komentirao situaciju s poplavama u Zagrebu.

Nakon što je u izjavi koju je dao iz Miramarske, gdje je nadzirao sanaciju poplavljenog podvožnjaka, rekao kako je šteta u gradu minimalna i da o svemu ne bi pričali za 24 sata da vatrogasac nije preminuo, Bandić je na presici izrazio sućut zbog njegove smrti.

Rekao je kako samo s tugom može konstatirati smrt vatrogasca iz DVD-a Kustošija. “Još jednom iskrena sućut obitelji preminulog vatrogasca”.

NEBULOZNE IZJAVE

Uslijedila su pitanja novinara, a jedno je bilo o ulaganjima u infrastrukturu. Bandić se, u svom stilu, počeo vaditi kako je on najviše napravio od svih gradonačelnika u zadnjih 100 godina infrastrukturu Zagreba. “Ja sam prije 13 godina, kada je bila ona mećava, rekao da ću hvatati snijeg. Ja nažalost ovoliko kiše ne mogu popiti”, kaže.

“Proljetni i ljetni pljuskovi su normalna pojava, ali više od 80 litara po metru četvornom, to ne možemo predvidjeti”, istaknuo je. Pritom je dodao kako se ovakva kiša neće ponoviti idućih 10 godina. Osim toga, rekao je i kako smo se očito “zamjerili dragom Bogu”, jer nas je pogodila i korona i potres i poplava. /telegram.hr/ foto:RKŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!