Do 3. kolovoza traju prijave za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje studenata – za Križevce 10 subvencija

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje redovitih studenata u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin i redovitih studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru.u akademskoj godini 2020./2021.


Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske, državljani zemlje članice Europske Unije s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima u jesenskom roku, a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Na natječaj se ne mogu prijaviti izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.


Studenti se mogu natjecati isključivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju. Izuzetak su studenti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu – Odsjek Čakovec, koji se mogu prijaviti na natječaj za smještaj u studentske domove Studentskog centra Varaždin.


Studenti se (prema Odluci 0 iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2020./2021. Ministarstva znanosti i obrazovanja) natječu za:

 811 mjesta u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin

 40 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu,

 25 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Koprivnici,

 10 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Križevcima i

 15 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Bjelovaru.
Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se isključivo poštom. Rok za prijavu na natječaj je 3. kolovoza 2020. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama!