FOTO – Sinoć otvoreno 3. Robin ljetno kino na Nemčiću

Robin ljetno kino na Nemčiću treću godinu za redom donosi odličnu atmosferu, puno zabave i puno puno osmijeha svih posjetitelja ljetnog kina u Križevcima! Robin ljetno kino na Nemčiću, uz epidemiološke mjere, otvoreno je sinoć projekcijom hit igranog filma Founder (priča o osnivaču McDonald’s-a).

Robin ljetno kino na Nemčiću organizira Pučko otvoreno učilište Križevci i brine za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću i tehničku opremu za projiciranje filmova, tehnički kino podržava udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.
Na otvorenju 3. Robin ljetnog kina obratili su se ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić, direktor Robin trgovina Robin Šatvar i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji su izrazili zadovoljstvo što su se posjetitelji odazvali usprkos nešto lošijem vremenu i što će i slijedećih vikenda moći uživati u odličnom odabiru filmova Pučkog otvorenog učilišta.

Pozvali su posjetitelje da se i dalje, četiri vikenda za redom, petkom i subotom od 21:00 priključe na Nemčiću i odgovorno uživaju u besplatnim projekcima hit filmova i crtića. Večeras je na rasporedu animirani film Medvjedić Paddington 2.

ji/radiokrizevci.hr/robin

Pratite nas na društvenim mrežama!