Jedna prometna nesreća u Podgajcu, tri u Koprivnici

U subotu, 25. srpnja, oko 16.10 sati, u Podgajcu 45 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Ssangyong Actyon varaždinske registarske oznake kojim je iz supritnog smjera upravljala 37 – godišnja vozačica. U prometnoj nesreći ozlojeđena je vozačica i četvero godišnje dijete. Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će poznata kvalifikacija ozljeda te podnošenje odgovarajućih pismena.

U subotu, 25. srpnja, oko 16.20, sati u Koprivnici u Ulici Čarda 21 – godišnji vozač upravljao je prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 1,22 promila osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je sletjelo van kolnika na pješačko-biciklističku stazu i udarilo u betonsko-metalnu ogradu. U vozilu se prevozilo dvoje djece starosti pet godina koja nisu bila smještena u sigurnosne sjedalice. Vozač je zadobio lake tjelesne ozljede te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak te dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
U subotu, 25. srpnja, oko 11.30 sati, u Koprivnici na Trgu kralja Krešimira 19 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,33 promila. Uslijed nepropisnog kretanja kotačem vozila je udario u betonski rubnjak te sletio na travnatu površinu uz desni rub kolnika. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

U subotu, 25. srpnja, oko 12.40, u Koprivnici u Gospodarskoj ulici na parkiralištu 63 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel Astra njemačke registarske oznake te uslijed oduzimanja prednosti prolaska sudarila se s osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 44 – godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U subotu, 25. srpnja, oko 23.45 sati, na otvorenom dijelu državne ceste broj 2, 21 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,29 promila krećući se u smjeru Vlaislava. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je udarilo u dva smjerokazna stupića i sletjelo u odvodni kanal. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!