Klub kulture- RESET Vol. 4 / Pero Fullhouse

S ponosom najavljujemo povratnički RESET Vol. 4! Za mix pultom, glavom i bradom, Pero Fullhouse aka Skeptik (vinyl set), Ivan Šimonek, Robert Radamant i Janko Deković.

DJ, promotor, vlasnik labela (Moondance Records) i festivala (Moondance festival), vinyl junkie, radijski voditelj, jedan od pionira hrvatske elektronske scene i jedan od najpoznatijih klupskih DJa u Hrvatskoj, jedan i jedini PERO FULLHOUSE stiže nam u dvorište Galerije K2 u programu RESET Ivana Šimoneka.

Izvorno nadahnut minimalizmom i Detroit technom, Pero je DJing evoluirao u egzotičnu zvučnu mješavinu svega što je između housea i techna, uz puno utjecaja Detroita, Chicaga i Berlina. Danas voli svirati duge setove na kojima može predstaviti razne žanrove glazbe. Glazba mora biti hipnotična, ponekad dublja, ponekad teža. Mora ići gore i dolje i imati različite elemente, ali uvijek s groove-om.

Svirao je s nekim od najboljih house i techno DJa, a u svojoj 25-godišnjoj DJ karijeri odradio je više od 2000 svirki u gotovo svakom klubu u regiji te u svjetskim underground klubovima poput Tresora u Berlinu, Concrete u Parizu te na velikim festivalima u Europi poput Techno Parade (Pariz), Dimensions, Resistance@Ultra Europe i dr.

Ulaz: 40/50 kn
Pretprodaja: dvorište Galerije K2 (svakim radnim danom 10-12 i 18-20 h) i Entrio.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!