Ljeto u dvorištu: Aleks Curać Šarić "Budimo realni"

Stand-up show
petak, 24. srpnja u 20 h
dvorište Galerije K2

U petak 24.7. u 20 h u sklopu programa “Ljeto u dvorištu” očekuje vas stand-up show Lajnap komičara Aleksa Curaća Šarića!

Aleksov stil najbolje se opisuje kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se on ne snalazi. Stvari koje su toliko jasnije kada si odrastao, a nimalo kad si klinac su ono što već godinama obilježava Aleksov stil komedije.

Pogledati nastup od 15-20 minuta nije jednaka stvar kao uživati u cijelovečernjem nastupu gdje publika doživi puno veću dozu Aleksove životne filozofije koja ima najveću ulogu u stvaranju njegovog stand-up materijala. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko su Aleksovi nastupi osobni iz jednog jedinog razloga – da se što bolje doživi njegov materijal.

Materijal koji će Aleks izvesti je sažet od materijala kojeg je izvodio u sklopu 3. Lajnap sezone (2018/19.), no dio materijala koji će biti izveden pisan je specifično za cijelovečernju izvedbu te će prvi puta biti izveden na premijeri BUDIMO REALNI.

Vrata otvaramo u 19 h, a stand-up show počinje u 20 h.

Ulaz: 40/50 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe Križevci i Entrio.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!