Ljeto u dvorištu: Sin Dasine & Rens / DJ Noki Nole

Koncert/DJ slušaona
subota, 25. srpnja u 23 h
dvorište Galerije K2

U programu nove manifestacije u Križevcima, pod nazivom „Ljeto u Dvorištu“, križevački reperi Sin Dasine & Rens su za vas pripremili hip hop nastup na kojem će izvesti neke svoje uratke. Večer će upotpuniti i DJ Noki Nole sa svojimu setovima u kojima prevladava hip hop, ali poznat je po tome da zavrti i masnu funkčinu.

SIN DASINE
Matija Rožić, poznatiji kao Sin Dasine, je križevački reper, izvršni producent te osnivač SDS Production studija, koji iza sebe ima sedam samostalnih albuma i mnoštvo suradnji te objavljenih singlova. Od albuma, najuspješniji mu je bio “Novi Dan Stara Priča” iz 2012. godine, na kojem je u kompletnoj produkciji surađivao sa mladim producentom MGC-em, a od singlova uvijek voli posebno izdvojiti suradnju sa slovenskom repericom Lil Leah pod nazivom “Nota po nota”, zatim “Koliko Volim Ovo” gdje je surađivao sa bosanskim producentom Komedii-om i DJ Chillom, te “Pod Istim Nebom” kao svojevrsnom odom, gradu iz kojega dolazi.

RENS
Lovro Brčić, poznatiji pod umjetničkim imenom Rens, rapom se bavi od 2012. godine, kada je snimio i prvu stvar tada u grupi 2Sidez, koja je svoje prve uratke snimala kod Sin Dasina u SDS studiju. Prvi ozbiljniji projekt izbacuje 2018. godine pod nazivom “Drugačije”, album na kojem je, između ostalog, gostovala poznata pjevačica Neda Parmać. Uz glazbu, Rens je osnovao projekt New School Talks, skraćeno N.S.T., kojem je primarni cilj promocija mladih hip hop glazbenika za koje se slabije čuje ili ne dobivaju dovoljno pažnje. Od ove godine, Rens trenutno priprema drugi album i član je novonastale grupe Orbit.

DJ NOKI NOLE
DJ Noki Nole nam dolazi iz Zagreba, rezident je DJ programa Rap Slušaonica, član grupe ONI i službeni DJ grupe Tram 11 i General Wooa te često surađuje s Prti Bee Geeom, Bvanom i Smoke Mardeljanom. U njegovim setovima prevladava hip hop, ali poznat je po tome da zavrti i masnu funkčinu.

Ulaz: slobodan

Pratite nas na društvenim mrežama!