Nema Spravišća, a nema ni Robin ljetnog kina na Nemčiću!

Drage Križevčanke i Križevčani, Prigorke i Prigorci,
 
3. Robin ljetno kino na Nemčiću koje je trebalo krenuti ovog petka 3.7. uz projekciju filma „Osnivač“, o počecima popularnog McDonald’s-a odgođeno je do daljnjeg.
 
„Kao organizatori ljetnog kina, zaključili smo da je najbolje da ljetno kino krene nekoliko tjedana kasnije od predviđenog zbog potencijalno povoljnije epidemiološke situacije i više vremena da se osiguraju svi potrebni uvjeti za sigurne projekcije. Filmovi su odabrani i spremni za prikazivanje te se nadamo da će višemjesečni trud cijelog tima biti vidljiv te ćemo uskoro zajedno uživati pod zvjezdanim križevačkim nebom.“- izjavila je Željka Šunjić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci.
 
Zbog trenutno nepovoljnije epidemiološke situacije trajno je otkazan ovogodišnji Robin Kids Day koji se trebao održati prije prve projekcije animiranog filma na ljetnom kinu.
 
Projekcije su bile planirane petkom i subotom, pet vikenda za redom, nakon 21:00, a po navodima organizatora broj projekcija trebao bi ostati isti, ali će biti prikazani u kraćem vremenskom intervalu od dva ili tri produžena vikenda.
 
„Žao nam je što smo morali pomaknuti početak sad već tradicionalnog ljetnog kina, ali sigurnost građana je najbitnija. Nije najsretnije vrijeme za velika javna okupljanja, ali uz veliku disciplinu i posjetitelja i organizatora ljetnog kina vjerujem da ćemo do kraja ljeta uživati u filmovima na Nemčiću.“- izjavio je Danijel Šaško, zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca.
 
Pratite aktualne informacije o 3. Robin ljetnom kinu na web stranicama i Facebook fan stranicama Pučkog otvorenog učilišta, Robin trgovina, Grada Križevaca te portala Radija Križevci.
 
“Nadamo se da ćemo uskoro zajednički odgovorno uživati na Nemčiću” – poručuju organizatori

Izvor: Robin trgovine službena stranica, Foto: Arhiva RKŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!