Nove informacije o koroni; Istra ima 10 novih slučajeva, Primorsko-goranska sedam

Hrvatska je jučer u 14 sati, prema podacima Nacionalnog stožera, imala 1190 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom. Imali smo 86 novih slučajeva, a na bolničkom liječenju nalazilo se 136 pacijenata. Iz bolnice su s liječenja bile otpuštene 934 osobe.

Stožer će u 14 sati objaviti nove službene podatke, a u međuvremenu pratimo i podatke koje objavljuju županijski stožeri.

ISTARSKA: 10 NOVIH

Istarski stožer javlja da je tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano 104 uzoraka briseva na COVID-19, od kojih je 10 pozitivnih. Kod petero ljudi radi se o kontaktu s već pozitivnim osobama, od toga je jedan dolazak iz Zagreba. Za ostalih petero epidemiološka obrada je u tijeku, izvijestili su iz istarskog stožera.

PRIMORSKO-GORANSKA: 7 NOVIH

U Primorsko-goranskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva, javlja Kanal RI. Tri su kontakta ranije oboljelih koji su u samoizolaciji. Pozitivan je i jedan pomorac koji se testirao zbog odlaska na brod te jedna spremačica u dječjem vrtiću, zaposlenica socijalne institucije i policajac.

LIČKO-SENJSKA: NEMA

U Ličko-senjskoj županiji deveti dan za redom nema novooboljelih. Ukupno je zaraženo 30 osoba, od čega je osam aktivnih slučaja. Izliječena je 21 osoba, a jedna je preminula. U posljednja 24 sata provedeno je testiranje nad devet osoba, a do danas je na koronavirus testirana ukupno 781 osoba.

ZADARSKA ŽUPANIJA: 4 NOVA

Županijski stožer Zadarske županije izvijestio je kako su evidentirali četiri nove zaražene osobe. Jučer su testirali 114 ljudi, a pod aktivnim nadzorom nalazi se 469 osoba. (telegram.hr)

Pratite nas na društvenim mrežama!