Željka Šunjić o Robin ljetnom kinu u Križevcima

“Krenuti će ljetno kino koje je bilo predviđeno za 3. srpnja, ali nekako se nismo usudili, htjeli smo biti odgovorni. Imali smo za tada organizirane i neke popratne sadržaje kao Family kid day, imali bi i pjevače Glazbene škole i dosta smo se potrudili da uz filmove ponudimo još nešto.

Sada toga neće biti, ali bit će osam projekcija i u petak, 17. srpnja će započeti ljetno kino” – kaže ravnateljca Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić.

“Projekcije će biti petkom i subotom i to petkom igrani filmovi, a subotom animirani filmovi za djecu. Započinju u 21 sat, jer tek kad se spusti mrak izvedivo je pustiti film” – kaže Željka Šunjić i moli zainteresirane filmoljupce da dođu ranije jer treba raditi evidenciju prisutnih .

“Bit će nekoliko punktova na kojima ćemo popisivati imena, bit će tu i dezinfekcijska sredstva, mora se držati razmak, a tako ćemo na razmak staviti i dekice i molim ih da nose maske. Ukoliko imaju nekih zdravstvenih poteškoća, molim ih da ne dođu radi svoje i sigurnosti drugih. Moramo se tako ponašati. Mi ćemo kao organizatori dati sve od sebe da to bude sigurno ljetno kino pod zvijezdama, dekice ćemo prati redovito nakon svake projekcije. Pazimo sami na sebe i budimo odgovorni” – poručuje Željka Šunjić.

Pučko otvoreno učilište glavni je organizator, generalni pokrovitelj je Grad Križevci, a sponzori Robin trgovine i Coca-cola te prijatelji ljetnog kina Ožujsko, Podravka i Ledo. Tehnička podrška je udruga K.V.A.R.K.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!