Otvoren novi Robin market u Cirkveni!

U dobrom raspoloženju i uz degustacije koje su razveselile brojne kupce već prvog dana, s radom je krenula Robin trgovina 48, na adresi Trg slobode 2 u Cirkveni. Radi se o novom, dosad površinom najvećem Robin marketu koji će raditi svakodnevno od 6:30 do 21:00 sati, osim nedjeljom, blagdanom i praznikom kada je radno vrijeme od 7:00 do 18:00 sati.


Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, friškog kruha i peciva Robin pekare, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština, i na ovoj lokaciji simpatične zaposlenice Robin trgovina, radit će popularne dnevno svježe
sendviče već od 4,99 kuna, a u ponudi će se naći i svježe meso.
S obzirom da se ove godine obilježava 20 godina poslovanja Robin trgovina i 10 godina rada Robin pekare, može se reći kako je ova trgovina novi iskorak u djelovanju poduzeća. Novi Robin market prostire se na preko 250 metara kvadratnih te nudi asortiman od preko 3.000 različitih proizvoda. Radi se o dosad najvećem Robin marketu, na što su iz poduzeća Robin d.o.o. iznimno ponosni.


«Znamo da su stanovnici Cirkvene navikli da imaju trgovinu na spomenutoj lokaciji i iznimno nam je drago da smo imali priliku otvoriti novi Robin market i omogućiti svim mještanima dobru i povoljnu kupnju. Vjerujemo kako će Robin market na dobro znanoj lokaciji sa širokim
izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen u Cirkveni i da će se svi naši kupci u njega rado i s razlogom vraćati!», rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.


Iz Robina su uz redovite dvotjedne i mjesečne akcijske ponude, posebno za nove vjerne kupce, pripremili nekoliko atraktivnih akcijskih proizvoda povodom otvorenja Robin trgovine 48 koje vrijede od 3. do 12. srpnja ili do isteka zaliha pa ako ste u mogućnosti, svakako navratite u novi Robin market u Cirkveni!

Izvor i foto: Robin trgovine

Pratite nas na društvenim mrežama!