Ribolov – Križevčani srebrni na 3. kolu „PAN“ Županijske šaranske lige

Proteklog je vikenda, točnije od 24. – 26. srpnja na jezeru Autoput 2 ZERP
održano treće od četiri kola „PAN“ Županijske šaranske lige. Tamo su naravno nastupili i naši šaranski stručnjaci iz Športsko ribolovnog kluba Križevci koji su u sastavu: Željko Radivoj, Kristijan Zimet i Ivan Magdić osvojili drugo mjesto ulovivši 105,74 kilograma ribe.

U ovom je kolu Lige, unatoč lošem vremenu ukupno ulovljeno 843,34
kilograma ribe, točnije 120 riba od kojih je šarana bilo 95, a amura 25. Prvo je mjesto uvjerljivo odnijela ekipa Graničara iz Ždala s ulovljenih 255,67
kilograma što je nevjerojatan pothvat za ovo jezero. Treće su mjesto osvojili
dečki iz Carp teama Drava Hlebine s ulovljenih 94,69 kilograma.
Kristijan Zimet, član ŠRK Križevci čestitao je klupskim kolegama i svim
natjecateljima.

-Lovili smo sjajno unatoč teškim vremenskim uvjetima i nešto lošijoj poziciji. Nažalost, nismo imali sreće kod izvlačenja pozicija, ali to je ribolov. Ekipe pored nas sjajno su lovile, ali uspjeli smo napraviti minimalnu prednost i odnijeti drugo mjesto koje nam garantira borbu za pehar pobjednika u posljednjem kolu. Pobjednici su izvukli sjajnu rubnu poziciju, te uz neosporno znanje ulovili mnogo riba – rekao je Zimet i dodao kako je zadovoljan plasmanom.

Križevčani su tako nakon trećeg kola i dalje na drugom mjestu ukupnog poretka, odmah iza momčadi Hlebina. Četvrto kolo lovit će se od 7.- 9. kolovoza na jezeru Ješkovo pored Koprivnice a tamo će naši šaranski stručnjaci braniti prošlogodišnji naslov pobjednika županije.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!