Sjajna prilika za ljetovanje uz ljetovanje gratis!

Hotel Barba u Starigradu Paklenici nudi ljetovanje s uslugom polupansiona (noćenje, doručak, večera) za dvije osobe u periodu od 19.-26. srpnja po odličnoj cijeni od samo 5,600 kuna za čak 7 dana ljetovanja!
Paru koji se odluči za ljetovanje, Radio Križevci POKLANJA istu uslugu za još DVIJE OSOBE u istom periodu!


Hotel Barba je manji hotel obiteljskog tipa s ukupno 18 soba.


Hotel je smješten 40 kilometara od Zadra i 1.5 kilometara od Nacionalnog Parka Paklenica, sat vremena vožnje do Nacionalnog parka Krka, nešto više od pola sata do Nina, sat vremena do Paga, sat i pol do Plitvičkih jezera i samo 40 metara od vlastite plaže.

Smještaj je kvalitetan, a kuhinja uravnotežena, kvalitetna i tradicionalna.
Nudi se smještaj u dvokrevetnim i obiteljskim sobama opremljenim klima uređajima, LCD TV prijemnicima sa zemaljskim i satelitskim prijemom kanala, wi-fi sustavom bez ograničenja.

U dvorištu hotela nalazi se čuvani osvijetljeni parking tako da je vaš limeni ljubimac pod maksimalnom kontrolom. Posebno moramo istaknuti veliku terasu-sunčalište na drugom katu hotela s pogledom na more i jedan od najljepših zalazaka sunca. Terasa je opremljena ratan garniturama i ležaljkama za vrhunsko opuštanje.

Hotel Barba u vlasništvu je koprivničke putničke agencije Niba Tours koja ima aktivne poslovnice u Koprivnici i Virovitici!

Za sve ostale informacije možete se obratiti na broj telefona 099 19 33 050

Foto: nibatours.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!