U protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Izdvajamo:

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 11. srpnja, oko 7.35 sati, u Drnju u Ulici Pemija 26 – godišnji vozač upravljao je Opel Corsa koprivničke registarske oznake u smjeru Botova. Uslijed nepropisnog kretanja osobni automobil je udario u smjerokazni stupić, sletio u odvodni kanal, udario u prometni znak i kolni ulaz kuće. Kao putnik u vozilu se nalazila 25 – godišnjakinja koja je zadobila lake tjelesne ozljede. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 11. srpnja, oko 17.15 sati, u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici 60 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Suzuki koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,81 promil. Uslijed nepropisnog kretanja osobni automobil je sletio van kolnika, udario prednjim djelom vozila u metalni stup javne rasvjete, prometni znak i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 11. srpnja, oko 21.55 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 22 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,42 promila osobnim automobilom Renault Clio sisačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Renault Clio bjelovarske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 44 – godišnja vozačica.  U prometnoj nesreći vozačica je zadobila ozljede čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te podnašanje odgovarajućih pismena. Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.  

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 11. srpnja, oko 15.30 sati, u Velikom Otoku na raskrižju 27 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault Megane te oduzela prednost prolaska osobnom automobilu Toyota Yaris koprivničke registarske oznake kojim je iz smjera Legrada upravljala 44 – godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.   

Jučer, 11. srpnja, oko 23.50 sati u Đelekovcu u Ulici Mirka Viriusa 46 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,21 promil osobnim automobilom VW Polo daruvarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine automobil je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 23 – godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!