Učenicima i roditeljima dostupan redizajnirani e-Dnevnik s novim funkcionalnostima

Nadogradnjom e-Dnevnika za učenike i roditelje uvedeni su novi dizajn te nove funkcionalnosti. Uz novu strukturu i logiku izbornika te novi izgled ikona i ostalih grafičkih elemenata dodane su i brojne funkcionalnosti.

Nove funkcionalnosti su:omogućen je prikaz svih ocjena na jednom mjestu i izvoz u PDFomogućen je izvoz rasporeda ispita u kalendaromogućen je prikaz rasporeda sati i ispis u PDFza učenike koji su upisani u program Osnovna škola funkcionalne muzičke pedagogije te njihove roditelje omogućen je prikaz ocjena po završetku navedenog glazbenog programaza učenike umjetničke škole omogućen je prikaz samo imena i prezimena nastavnika koji je odabrao tog učenikaza učenike koji predmet pohađaju kroz kombiniranu grupu omogućen je prikaz samo imena i prezimena nastavnika koji je dodao učenika u grupuomogućen je odabir jezika za prikaz učenicima koji su upisani u jedan od međunarodnih programa i učenicima koji nastavu pohađaju na jeziku nacionalne manjine te njihovim roditeljimapodaci o pohađanju nastave za vrijeme bolničkog liječenja u zdravstvenoj ustanovi se prikazuju u obliku izvještaja.

Upute za rad na novom sučelju su dostupne na poveznici e-Dnevnik za učenike i roditelje. 

U e-Dnevnik je trenutno uključeno 95 posto škola u Hrvatskoj, dok više od 400 000 učenika i roditelja mjesečno koristi e-Dnevnik za učenike i roditelje. (skole.hr)

Pratite nas na društvenim mrežama!