Vilija Beroša u Saboru mijenja lik koji je tvrdio da se korona liječi dezodoransom!

Makarski gradonačelnik Jure Brkan u Saboru je zamjena za Vilija Beroša koji, nakon što je nosio HDZ-ovu listu za Dalmaciju, odlazi u Vladu kao ministar zdravstva.

S kraja ožujka s njim datira nesvakidašnja epizoda, kada je na sjednici Gradskog vijeća imao podulji istup o koronavirusu.

NEPREPRIČLJIV ISTUP

Oporbena vijećnica postavila mu je pitanje što je to Grad napravio za obranu od Covida 19. A onda je gradonačelnik krenuo s izjavom koju transkribiramo bez intervencija:

“Apeliram na naše ljude, ne budite naivni. Panika se stvara iz ničega. Uvatite se sebe, svojih briga, očistite dvorišta, uredite okućnice, spremite se za sezonu, budite dobri sa susjedima, toga se vi uvatite.

Korona, znači, bolest sa simptomima malo jače prehlade! Čovječe, nas drži sve u karanteni pa ja to ne mogu virovat. Pa ne dao Bog da nam turizam doživi štetu zbog korone, što ćemo onda? Ne zbog bolesti, nego zbog panike! Ljudi, budite malo pametni. Perite ruke, osobna higijena, dezodorans i sve. Kad dođete u kancelariju da se ne čuje za vama. Svaka čast, osobna higijena prije svega! I mentalna i tjelesna. Evo!”. /telegram.hr/

Pratite nas na društvenim mrežama!