Vlatko Štampar odličnom izvedbom "Bolja polovica" nasmijao Križevčane do suza

U jučerašnjoj večeri punoj smijeha i vrhunskih fora, Vlatko Štampar je odličnom izvedbom stand-up showa ‘Bolja polovica’ 90 minuta zabavljao publiku na nastupu u Galeriji K2 u Križevcima.
Brojni ljubitelji Vlatkovog humora s nestrpljenjem su dočekali show na kojem on na svojstven način odgovara na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima.
Tako je publika mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?
U ‘Boljoj polovici’ čuli smo odgovore na pitanja u Vlatkovom stilu šala s kojima je naše Križevčane nasmijao do suza.
Ovaj mladi gospodin danas je nezaobilazno ime stand-upa na našim prostorima, no koliko smo upućeni, njegovo ime poznato je i van Hrvatske.
Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem Hrvatske te mu je još jedan plus jezična barijera (materinji mu je međimurski) kojom uspijeva nasmijati brojnu publiku.
Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu.
Organizatori stand-up večeri bili su Klub Kulture, Udruga K.V.A.R.K- Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture i Galerija K2 Križevci koji su se pobrinuli da atmosfera i ugođaj budu što bolji.
Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”.

Pratite nas na društvenim mrežama!