Zabilježena su 22 kaznena djela, 15 prometnih nesreća, dva požara i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od kojih 16 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta i pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih prekršaj tuče, svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja i dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno osam osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i devet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradao vozač osobnog automobila, teško je ozlijeđen vozač automobila, a lakše su ozlijeđena tri vozača osobnih automobila, vozač motocikla i dvije putnice u osobnim automobilima. Ozlijeđen je vozač motocikla čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na otvorenom prostoru i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 5.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!