Završetak Ljeta u dvorištu koncertom benda "kids from the sky" i DJ slušaonama!

Ljeto u dvorištu: DJ Domix

DJ slušaona
petak, 31. srpnja u 23 h
dvorište Galerije K2

DJ Domix producira svoj elektronski set u dvorištu Galerije K2. Desetak EDM & House partija održanih u Klubu kulture, mnogo sati provedenih za DJ miksetom i playerom, završena DJ akademija u Zagrebu, neprekidno stvaranje i produciranje vlastite glazbe obilježila su ovog križevačkog DJ-a, stoga očekujemo jedan kvalitetan set i dobro staro partijanje do ranih jutarnjih sati.

Pušta se EDM, Deep house, Future house i Tech house.

Ulaz: slobodan

Ljeto u dvorištu: kids from the sky & DJ Vektor

Koncert/DJ slušaona
subota, 1. kolovoza u 23 h
dvorište Galerije K2

Zakoračite u mistični kids from the sky svijet u kojem kombinacijom alternativne atmosfere i electro zvukova stvaraju svoj unikatni glazbeni stil.

Kako im i samo ime govori, oduvijek su se osjećali kao da dolaze iz nekog drugog svijeta, a njihovi tekstovi upravo iz tog razloga tematiziraju unutarnji nemir, borbu s nesigurnostima i osobnim strahovima i pokušaj nadvladavanja istih.

kids from the sky je alternativni electro pop band koji dolazi iz Križevaca. Njihov rad počeo je 2017. godine kada su izdali svoju prvu pjesmu pod nazivom “Another World” te je to prva pjesma kojom su predstavili svoj glazbeni stil. Nedavno su potpisali ugovor s Aquarius Records izdavačkom kućom te izbacili prvu od četiri pjesme na hrvatskom jeziku, ”Zrak”.

Vedran Vlahović ovog puta ima dvije uloge. Prije nego što stavi masku s kojom nastupa za ”kidse”, publiku će zagrijati kao DJ pod pseudonimom Vektor. Također, nakon koncerta ostaje na stageu te će do ranih jutarnjih sati puštati najveće plesne hitove raznih žanrova. Iako je 1.8. njegov 26. rođendan, možda ubaci i neku vašu glazbenu želju.

Zatvorimo Ljeto u dvorištu na najbolji mogući način, dobrim koncertom i plesanjem do jutra!

Ulaz: slobodan

Pratite nas na društvenim mrežama!