Bandić jako ljut na šefove Holdinga, ne javljaju se na telefon, poslao im je bijesan mail

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića uzrujali su šefovi iz Zagrebačkog holdinga koji mu se nisu javljali na telefon pa im je poslao ljutiti dopis.

Kako piše Jutarnji list, voditelji gradskih tvrtki tijekom godišnjeg odmora nisu se javljali Bandiću pa im je poslao uputu u kojoj piše da im službeni mobiteli služe za to da se na njih javljaju.

ZAPRIJETIO IM JE SANKCIJAMA

“Kada su u pitanju javne usluge, ne možemo sebi priuštiti dostupnost samo u radno vrijeme, nego moramo biti dostupni uvijek, za vrijeme i izvan radnog vremena, a u slučaju osobne spriječenosti potrebno je Uredu gradonačelnika i Gradskom uredu za gospodarstvo i energetiku i zaštitu okoliša javiti ime i prezime te kontakt podatke osoba koja vas mijenja”, stoji u dopisu u čijem je posjedu Jutarnji list.

Bandić im je na kraju dopisa napisao i kako neće tolerirati nemogućnost stupanja u kontakt s osobom koja je odgovorna za bilo koju od javnih usluga u Gradu Zagrebu. Napisao im je i kako će se takvo ponašanje smatrati neodgovornim i biti povod za poduzimanje različitih sankcija. /telegram.hr/

Pratite nas na društvenim mrežama!