Dvije Slavonke i Zagorka uljepšale prigorski kraj- Dekle u gradu podno Kalnika

Iako različite, povezuje ih ljubav prema glazbi, folkloru i običajima. Sve su zaposlene i pretrpane, kako poslovnim, tako i privatnim obavezama, no za ono što voliš i što te ispunjava, uvijek se nađe vremena. Srećom, sve su dobre vozačice pa ni jednoj udaljenost nije problem, a tu su, naravno, i društvene mreže putem kojih komuniciraju i štede vrijeme.
One su The Dekle! Ženski pjevački sastav koji je svojom pričom zaintrigirao i pridobio mnogobrojnu publiku, a njihova prva pjesma “Od Dunava do Jadrana“ postala je pravi hit.

Nakon iznimnog uspjeha sa svojom prvom pjesmom „Od Dunava do Jadrana“ koja broji preko milijun pregleda, odličnim nastupom na festivalu „Šokačke pisme“ u Županji s pjesmom „Dimnjačar“ u suradnji s popularnim Antimonom te duetom s kraljicom sevdaha, Hankom Paldum u pjesmi „Nitko kao majka“, „Samo kraj tebe“, predivne The Dekle snimile su još jedan singl “Čekam te” koji je oduševio tisuće slušatelja diljem Lijepe naše.

Iza cijelog projekta stoji cijenjeni Ivica Plivelić Iva koji je zaslužan za tekst, glazbu, aranžman i produkciju novog singla kojeg su Dekle snimale u njegovom studiju „Tamburica“.

Osim novog singla, Dekle imaju još jedan razlog za slavlje. Prvi put krasit će festivalsku pozornicu Aurea Festa, 29. kolovoza u Požegi.

Osim novog singla, Dekle imaju još jedan razlog za slavlje. Prvi put krasit će festivalsku pozornicu Aurea Festa, 29. kolovoza u Požegi.

Želimo im svu sreću!

Ako niste, poslušajte pjesmu “Samo kraj tebe”, a The Dekle će nas obavijestiti kada krenu sa snimanjem spota za novi singl “Čekam te”!

Pratite nas na društvenim mrežama!