EKSKLUZIVNO – KEŠER NAJAVIO: Inspekcija zatvara bioplinaru u Gregurovcu

U današnjoj emisiji ” Novi Kalnik podno Starog grada”, načelnik općine Kalnik Mladen Kešer osvrnuo se i na aktualni problem slučaja bioplinare u Gregurovcu. Pročitajte što je rekao u današnjoj emisiji:

” Riječ je o tome da smo mi uputili zahtjev da se održi općinsko vijeće koje se nije održalo. Mi smo uputili dopise da se održi tema na županijskoj skupštini da župan donese odluku o ukidanju ključnih brojeva, to župan nije učinio. Mi znamo da je izašla inspekcija u Gregurovac, i da inspekcija ovih dana treba izdati -ovo govorim ekskluzivno za vas, inspekcija treba izdati rješenje o zatvaranju bioelektrane Gregurovac. Provjereno znamo da imamo jako puno elemenata za zatvaranje. Naime, oni ovog momenta rade suprotno svim zakonima i vjerujem da će ovih dana biti zatvoren Gregurovac. Naravno uvijek se može dogoditi suprotno ako politika i tu umiješa svoje prste u struku, onda politika može zaustaviti zatvaranje.
Ono što mi znamo je da je inspekcija bila i napravila zapisnik, mi smo u posjedu zapisnika.
Tako da poručujem svim političarima koji se nalaze na visokim pozicijama u županiji i u državi neka se ne igraju jer će im se to sve obiti o glavu. Očekujem da Gregurovac u roku od tjedan dana bude zatvoren”.

im/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!