I James Bond koristi našu frekvenciju 96,6 Mhz

Kako prenosi portal Index.hr, JUBILARNI 25. film iz serijala o James Bondu u kina dolazi u studenom, a nešto kasnije na ceste će stići i specijalni Aston Martinovi modeli.

Kao što je dobro poznato, Aston Martin i James Bond su nerazdvojni, a počevši od DB5 svi filmski Astoni ušli su u legendu. U Astonu su sada odlučili napraviti jednu promjenu i predstaviti svoje standardne modele u 007 izdanju.

Pronašli smo jednu zanimljivost u sredini članka, a to je da se uz automobil dobivaju i dva posebna dodatka, nosač za skije i skije inspirirane filmom, te frekvencija od 96,6 Mhz ugravirana u sjenila, a koju je Bond koristio tijekom bijega.

Nije ništa posebno i značajno za nas, ali dobra je fora s obzirom da je to broj naše frekvencije. Ipak sad James Bond i mi imamo nešto zajedničko.

Tako su u 007 postavu ušla dva modela, Vantage i DBS Superleggera, a oba modela su dostupna za narudžbu. Sretnici koji ih odaberu na isporuku će morati pričekati do početka iduće godine.

Vantage 007 Edition je inspiriran modelom V8, koji se pojavio u filmu iz 1987. godine Dah smrti (The Living Daylights). Izvana se distancira posebnim detaljima i specijalnom nijansom sive boje, dok je interijer presvučen crnom kožom.

Izvor: Index.hr

Foto: needpix.com

Pratite nas na društvenim mrežama!