Kako zavoljeti ponedjeljak?

Osim ako nije praznik, ako ne slavite rođendan ili ste vlasnik dobitnog loto-listića velika je vjerojatnost da mrzite ponedjeljak. I to je sasvim OK.

Za ponedjeljak, u najmanju ruku, možemo reći da većini nije omiljeni dan. Štoviše, na listi depresivnih dana u godini, ponedjeljak je uvjerljivo prvi. Doista, kažu da je ponedjeljak i statistički najomraženiji dan u tjednu. Čim ujutro uključimo radio prati nas lagano cendranje i žalopojke za vikendom, naravno i kod nas se može čuti pokoja žalopojka iako nije ništa strašno.

Pjesmice kao “Manic Monday” ili “I Don’t Like Mondays” hitovi su baš svakog ponedjeljka ujutro, osim ako se poklopilo da je praznik. I tako sve do petka, kada (kao) kreće sretniji dio tjedna.

Zašto? Ja to ne kužim… meni je ponedjeljak najCool dan! Iako volim i petak i subotu i utorak i nedjelju, ma i srijedu i četvrtak, ponedjeljak mi je baš prirastao srcu!

Možda to nije baš uobičajeno, mnogi stvarno mrze taj dan, ali evo zašto mislim da je ponedjeljak baš cool dan. Kako zavoljeti ponedjeljak?

Ponedjeljak je prepun mogućnosti
Počinjemo od početka, cijeli tjedan je pred nama, rade se planovi, postavljaju ciljevi i sve je otvoreno, novo. Stvarno nam ne treba Nova Godina za nov početak. Ponedjeljak je sasvim dovoljan!

Pozitivni ponedjeljak postavit će temelje cijelog tjedna. Ako ponedjeljak gledate kao cool pozitivan dan i dočekate ga s uzbuđenjem i veseljem zamislite kakav će vam onda tjedan tek uslijediti. Ponedjeljak za ponedjeljkom, tjedan za tjednom, mjesec za mjesecom, vedrina i pozitivno ozračje će vas pratiti u stopu.

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!