Koprivnica: Napad na službenu osobu

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57 – godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu.

U petak, 7. kolovoza, oko 22.15 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti prilikom nadzora prometa policijski službenici su službenim vozilom pomoću zvučnih i svjetlosnih  signala pokušali zaustaviti osobni automobil kojim je upravljao osumnjičeni 57 – godišnjak, koji je vozilom krivudao po cesti te se oglušio zaustaviti. Vozač je vozilo naknadno zaustavio te prilikom policijskog postupanja vrijeđao policijske službenike raznim pogrdnim riječima, oglušio se na zapovjedi policijskih službenika te prilikom primjene sredstva prisile udario policijskog službenika nogom u predjelu tijela. Vozač je bio pod vidnim utjecajem alkohola ali je odbio ispitivanje na prisutnost alkohola u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pratite nas na društvenim mrežama!