Križevački ribiči su pobjednici „PAN“ Županijske šaranske lige

Proteklog je vikenda, točnije od 7.-9. kolovoza na jezeru Ješkovo pored Koprivnice održano četvrto kola „PAN“ Županijske šaranske lige.  Tamo su naravno nastupili i naši šaranski stručnjaci iz Športsko ribolovnog kluba Križevci koji su u sastavu: Željko Radivoj, Marko Prstec i Ivica Matuško osvojili prvo mjesto ulovivši 43,690 kilograma ribe, samo 20 dekagrama više od drugoplasirane momčadi Graničara iz Ždala. 

Na natjecanju je ukupno ulovljeno 237,10 kilograma ribe od kojih je bilo 30 šarana i 13 amura. Najveću ribu natjecanja, amura od 15,850 kilograma ulovili su dečki iz Carp teama Podravina, dok je pehar za najmanju ribu pripao ekipi Graničara iz Ždala koji su ulovili šarana od 1,47 kilograma. 

Napeta je borba trajala do samog kraja, a Križevčani  su pobjedom stavili točku na i, te tako na posljednjem kolu preuzeli vodeću poziciju u ukupnom poretku ispred momčadi Hlebina koja je vodila sve do zadnjeg natjecanja. Tako je pokal pobjednika drugu godinu zaredom otišao Križevčanima koji očito znaju kako uloviti najviše ribe.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!