Križevčanin Marko Švagelj predstavlja Hrvatsku na HEP Adria Cupu

Izbornik socca malonogometne reprezentacija Željko Ostrman odabrao je 15 igrača koji će predstavljati Hrvatsku na HEP Adria Cupu, međunarodnom turniru koji će se 29. i 30. kolovoza održati u Zagrebu. 

– HEP Adria Cup bit će prava prilika protiv dobrih protivnika da dečki pokažu što znaju i da se nametnu u reprezentaciji. Mislim da su to zbilja ozbiljno shvatili jer po viđenom na treninzima, stvarno su bili maksimalno koncentrirani, ozbiljni, dali su sve od sebe i dobro su radili, što mi je jako drago. U utakmicama protiv Luksemburga, Mađarske i Slovenije probat ćemo 15 igrača, što je velika širina. Svatko će dobiti priliku pokazati što zna. Vjerujem da ćemo se predstaviti u dobrom svijetlu i naravno pokušat ćemo svladati sve protivnike – najavio je Ostrman.

Među 15 igrača nalazi se i Križevčanin Marko Švagelj, te Bojan Vručina – igrači imbriovečkog Borca. Ostatak popisa čine vratari Ernest Malarić i Dominik Jelinić te igrači Marko Pavlović, Ivica Majić, Marko Strabić, Tomislav Pleić, Josip Haluška, Davor Milanko, Dominik Zeko, Marin Ležaić, Ante Pavličević, Filip Hanžić, Filip i Vojnović. Pretpozivi su upućen i Danijelu Jamanu, Luki Modriću i Filipu Cerovskom.

Ds

foto: Vedran Tolić

Pratite nas na društvenim mrežama!