Messi donio konačnu odluku? – Odmah nazvao Guardiolu i tražio ga samo jedno

Kako govore pojedini mediji u Argentini, Lionel Messi je već donio odluku gdje će nastaviti karijeru, a to je navodno otkrio svojim prijateljima. Barcelonin napadač se prema tamošnjim informacijama odlučio za Manchester City. Građanima u prilog ide i činjenica da je glavni strateg Pep Guardiola već surađivao s Messijem, a odgovara mu i Cityjev stil igre. Mediji špekuliraju da je zapravo Guardiola jedini razlog zašto bi Messi došao u Englesku, a da nogometno gledano, nije protiv opcija u Paris SG-u, Interu ili Bayernu. Po jednoj takvoj teoriji Messi zapravo želi da se potpuno sve promijeni u Barceloni, te da je ova priča samo provociranje takvog velikog čišćenja, te priprema terena za Guardiolin povratak na Camp Nou. Uz njegovu ekipu, a koja je zajedno s Messijem prije desetak godina vladala Španjolskom i svijetom nogometa.

Na Nou Campu prije nekoliko dana ostali u šoku nakon što su čuli da njihov najbolji igrač želi napustiti klub i to nakon dugih 20 godina.  Izgleda kako Messi sada čini sve kako bi napustio Blaugranu i to potpuno besplatno, dok s druge strane vodstvo Blaugrane želi takav scenarij izbjeći pod svaku cijenu.

ESPN pak javlja da je Neymar jučer kontaktirao Messija i poručio mu da dođe k njemu u PSG. Isto je napravio Neymarov suigrač i Messijev sunarodnjak Angel Di Maria.

Osim Cityja u kontekstu dovođenja Lea Messija dovodio se i Manchester United, ali to izgleda daleko od mogućeg. 

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!