Na području Brodsko-posavske županije svadbene svečanosti do 50 osoba

Prema odluci, na svadbenim svečanostima koje će se održavati na području Brodsko-posavske županije moći će biti prisutno najviše 50 osoba. Odluka će se početi primjenjivati od 31. kolovoza 2020. godine i to u trajanju od 14 dana
Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske jučer je na prijedlog Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije, donio Odluku o uvođenju nužne epidemiološke mjere ograničenja svadbenih svečanosti za područje Brodsko-posavske županije, priopćilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

“Prijedlog je uslijedio nakon sastanka načelnika Stožera civilne zaštitite Republike Hrvatske, potpredsjednika Vlade i ministra Davora Božinovića s predstavnicima svih županijskih stožera koji je održan 24. kolovoza 2020. godine, a na kojem su predstavnici županijskih stožera pozvani da zajedno s lokalnim stožerima na svom području procjenjuju epidemiološku situaciju i predlažu donošenje odluka koje smatraju potrebnim i najboljim za svoje područje”, navodi se u priopćenju.

Dodaju kako će na temelju donesene odluke na svadbenim svečanostima koje će se održavati na području Brodsko-posavske županije moći biti prisutno najviše 50 osoba. Odluka će se početi primjenjivati od 31. kolovoza 2020. godine i to u trajanju od 14 dana, s mogućnošću produljenja primjene ako to Županijski stožer ocijeni potrebnim.

Izvor: net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!