Naša dobitnica putuje u Hotel Heritage Pašike u Trogiru! Ljetujte i vi vrlo povoljno

Ljeto je u Trogiru! Heritage hotel Pašike nudi idealan smještaj te opuštajuću atmosferu!

Ove godine, u suradnji s predivnim Heritage hotelom Pašike, Radio Križevci je organizirao nagradnu igru gdje smo poklanjali ljetovanje u Trogiru u vrijednosti većoj od 3000 kuna.

Danas smo putem random.org aplikacije izvukli dobitnicu. Prvo mjesto koje je donijelo putovanje, te smještaj za dvije osobe osvojila je gospođa Kristina Marić koja je ispunila sve uvjete potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Nadamo da će gospođa Kristina zajedno sa svojom pratnjom uživati u osvojenom ljetovanju u ovom predivnom obiteljskom hotelu.

Ovog ljeta u kolovozu izaberite odmor u hotelu na moru u Dalmaciji. Ako se pitate zašto, naš odgovor je jednostavan, zato jer su plaže predivne. Ako tražite miran, a opet predivan smještaj pogodan za cijelu obitelj koji će vam pružiti savršen odmor, obavezno posjetite Trogir i Heritage hotel Pašike!

Heritage hotel Pašike, smješten je u srcu UNESCO-ovog grada Trogira, a svojom prijatnom, intimnom atmosferom više je od mjesta odmora i susreta.

Ako planirate ići na ljetovanje, predlažemo Heritage hotel Pašike u Trogiru, jer tamo će vam ljubazno i prijateljski raspoloženo osoblje biti stalno na usluzi te se potruditi da provedete ugodne trenutke u malom obiteljskom hotelu s restoranom. Hotel broji 13 soba i jedan apartman. Jedan predivan objekat kojem su generacije prije i ruke neimenovanih neimara utkale dušu i patinu minulih vremena.

Osjetite dašak stare, povijesne, autohtone Dalmacije u šarmantnom ambijentu s restauriranim antičkim namještajem, uživajte u mirisima i okusima Mediterana te ponesite nezaboravne uspomene na hotel Pašike, Trogir i Dalmaciju.
Sve mirise i okuse Mediterana, najzdravije mediteranske kuhinje temeljene na autohtonom ljekovitom bilju, utkali smo u našu gastronomsku ponudu.

Pozivamo Vam da posjetite Trogir kao čudesni grad iznimno bogate povijesti i dugotrajnih uspomena na svoje legende, mitove i humanističku tradiciju.

Grad kao cjelina je kolektivno umjetničko djelo zidano i brušeno stoljećima te nadilazi lokalne i jadranske okvire. Stara gradska jezgra je pod zaštitom UNESCO-a. Provjerite zašto ga zovu “Mala Venecija” i “Kamen ljepote”. Iskušajte moć grčkog boga Kairosa čiji se reljef čuva u Benediktinskom samostanu u Trogiru, a koji će Vam, kako legenda kaže, osigurati sretnu priliku ako tom golom, isklesanom mladiću uhvatite čuperak kose u pravom trenutku.

Uhvatite svoj trenutak sreće i dobrodošli Trogir!

Foto: Heritage hotel Pašike, elitetravel.hr, omh.hr

šv/ radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!