Nogometaši Radničkog iz Križevaca slavili u pripremnoj utakmici protiv Croatie iz Nove Kapele

RADNIČKI  4 (2)

CROATIA 3 (3)

KRIŽEVCI – Igralište Radnički dol.  GLEDATELJA: oko 100.

STRIJELCI: 1:0 Biljan, 1:1 Salaj R., 1:2 Salaj R., 1:3 Salaj R., 2:3 Markuš (autogol), 3:3 Moćan, 4:3 Brlić.

RADNIČKI: Vajčner, Gudić T., Feljak, Došen, Sever, Ljubaj, Biljan, Gudić, Kos, Moćan, Horvat. TRENER: James Došen.

CROATIA NOVA KAPELA: Marković, Salaj I., Salaj M., Babić, Markuš, Šalamun, Špicar, Bogdan, Šimunović, Ježek, Salaj R.   TRENER: Ivica Bogdan.

Jučer je na igralištu Radničkog dola u Križevcima odigrana pripremna prijateljska utakmica između županijskog trećeligaša Radničkog iz Križevaca, te momčadi Croatie iz Nove Kapele koja se natječe u Ligi Vrbovca-Ivanić Grada-Velike Gorice.

Slavili su domaćini 4:3 u napetoj utakmici punoj preokreta. Povela je momčad Radničkog u prvim minutama susreta pogotkom Biljana, na što su gosti odmah odgovorili izjednačenjem preko Salaja. Tresao je Salaj još dva puta mrežu Radničkog do kraja prvog dijela i odveo svoju momčad na veliku prednost prije predaha. Posložili su se domaćini i u nastavku utakmice nametnuli svoju igru koja je rezultirala sjajnim akcijama koje su natjerale goste na autogol. Izjednačio je Moćan na oduševljenje domaće publike, a pogodak za pobjedu Radničkog zabio je izdanak križevačke Škole nogometa Mario Brlić.

Pokazali su Križevčani dobru formu za nadolazeći nastavak sezone koji počinje 22. kolovoza, a prema odluci Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije te formirana je nova, 3. Županijska liga u dva sektora – Križevci i Koprivnica-Đurđevac.

Tako će u 3. ŽNL Križevci nastupiti 8 kluba s križevačkog područja: Dragovoljac Bočkovec, Mladost Carevdar, Mladost Veliki Raven, Polet Glogovnica, Prigorje Sveti Petar Orehovec, Radnički Križevci, Ratar Miholec i Sokol Sokolovac.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!