Ponovno raspisan natječaj za nadogradnju viznog sustava, vrijednost 7,54 milijuna

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova raspisalo je natječaj za prilagodbu i nadogradnju Hrvatskog viznog informacijskog sustava procijenjene vrijednosti 7,54 milijuna kuna plus PDV.

Navedeni natječaj već je bio objavljen početkom godine, no tada se na njega javio samo S&T Hrvatska čija je ponuda ocijenjena kao nepravilna jer nije bila sukladna dokumentaciji o nabavi. Procijenjena vrijednost tada je iznosila 5,52 milijuna kuna plus PDV, a S&T-jeva ponuda 6,48 milijuna kuna plus PDV.

Predmet natječaja je aplikativnoo rješenje, odnosno IT sustav koji služi za zaprimanje, obradu i evidentiranje zahtjeva za vize u hrvatskim diplomatskim misijama i konzularnim uredima u svijetu.

Osnovna namjena sustava je informatizacija konzularnog poslovnog procesa koji se odnosi na izdavanje viza RH državljanima trećih zemalja. Financijska sredstva odobrena ovim projektnim prijedlogom bit će utrošena za izgradnju nove inačice nacionalnog viznog sustava te prilagodbu novom službenom ICD dokumentu. (rep.hr)

Pratite nas na društvenim mrežama!