Povoljno ljetovanje u Trogiru! Heritage hotel Pašike- pružite si ugodne trenutke u čudesnom Trogiru!

Heritage hotel Pašike, smješten u srcu UNESCO-ovog grada Trogira, svojom prijatnom, intimnom atmosferom više je od mjesta odmora i susreta.

Ljubazno i prijateljski raspoloženo osoblje bit će Vam stalno na usluzi te se potruditi da provedete ugodne trenutke u malom obiteljskom hotelu s restoranom, 13 soba i jednim apartmanom, u objektu kojem su generacije prije i ruke neimenovanih neimara utkale dušu i patinu minulih vremena.

Osjetite dašak stare, povijesne, autohtone Dalmacije u šarmantnom ambijentu s restauriranim antičkim namještajem, uživajte u mirisima i okusima Mediterana te ponesite nezaboravne uspomene na hotel Pašike, Trogir i Dalmaciju.

Sve mirise i okuse Mediterana, najzdravije mediteranske kuhinje temeljene na autohtonom ljekovitom bilju, utkali smo u našu gastronomsku ponudu.

Pozivamo Vam da posjetite Trogir kao čudesni grad iznimno bogate povijesti i dugotrajnih uspomena na svoje legende, mitove i humanističku tradiciju.

Grad kao cjelina je kolektivno umjetničko djelo zidano i brušeno stoljećima te nadilazi lokalne i jadranske okvire. Stara gradska jezgra je pod zaštitom UNESCO-a. Provjerite zašto ga zovu “Mala Venecija” i “Kamen ljepote”. Iskušajte moć grčkog boga Kairosa čiji se reljef čuva u Benediktinskom samostanu u Trogiru, a koji će Vam, kako legenda kaže, osigurati sretnu priliku ako tom golom, isklesanom mladiću uhvatite čuperak kose u pravom trenutku.

Uhvatite svoj trenutak sreće i dobrodošli Trogir!

Pratite nas na društvenim mrežama!