Pozivamo vas na jazz pod zvijezdama pokraj sportske dvorane i caffe bara Time-out uz najbolju jazz glazbu u izvedbi Vojkan Jocić Quinteta

Dragi ljubitelji jazz-a, i svi Vi koji još niste upoznali ovu vrstu glazbe, u subotu 22. kolovoza od 21 sat imate priliku čuti najbolje od jazz glazbe u izvedbi Vojkan Jocić Quinteta uživo!

Jazz pod zvijezdama održat će se u parku pokraj sportske dvorane i caffe bara Time Out u Križevcima. Kvintet Vojkana Jocića sastavljen je od već dobro znanih glazbenika, na području Hrvatske


Vojkan Jocić Kvintet izvodi odabrane jazz standarde, ali i one manje poznate publici. Izvedbe pjesama su kompleksne,otvorene i vrlo interaktivne. Glazba koja dolazi iz jazz tradicije, kao što se to može čuti na današnjoj modernoj jazz sceni u svijetu. Odlične pjesme te vrhunsko muziciranje je ono što ćemo čuti od VJK.

2011.godine i 2012.godine dobitnik je nagrade „Status“ za najboljeg jazz saksofonista u Hrvatskoj (nagrada Hrvatske glazbene unije, stoga dođite i uživajte u najboljoj jazz glazbi u modernom svijetu!

Izvor i foto: Facebook

Pratite nas na društvenim mrežama!