Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni novčanom kaznom, zaštitnom mjerom i kaznom zatvora

Jučer, 30. kolovoza, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 27 – godišnji vozač koji je u subotu, 29. kolovoza, u 19.25 sati, u Drnju u Ulici Pemija upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,86 promila. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana, novčanom kaznom od 3.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci te je predan u zatvor u Bjelovar. 
 
Jučer, 30. kolovoza, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 28 – godišnji vozač koji je u subotu, 29. kolovoza, u 20.55 sati, u Koprivnici u Ulici braće Radića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,99 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 13.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.
 
Jučer, 30. kolovoza, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 50 – godišnji vozač koji je u subotu, 29. kolovoza, u 15.40 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici Poljanec upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i  pod utjecajem alkohola od 2,19 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 9.900 kuna, kaznom zatvora od 30 dana uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Pratite nas na društvenim mrežama!