Ribolov – Šaranski kup na jezeru Čabraji od petka do nedjelje

Športsko ribolovni klub Križevci već tradicionalno organizira mnoštvo ribičkih natjecanja, pa je tako došao red i na prvi ovogodišnji otvoreni Šaranski kup. Natjecanje na kojem će se natjecati 12 ekipa, što članova, što gostiju i pokušati pobijediti s najvećim ulovljenim brojem riba.

Naime, Šaranski kup počinje u petak 21. kolovoza u 17 sati, a traje do nedjelje u 12 sati kada ćemo saznati pobjednike ovog ribičkog natjecanja. Ekipu čine dva ili tri člana koji zajedno love na četiri pribora, a od riba se boduju šaran i amur teži od 1kg.

Iz Športsko ribolovnog kluba su nam javili kako tri prvoplasirane ekipe i onu ekipu koja ulovi najveću ribu, očekuju medalje i bogate nagrade.

Tako će jezero Čabraji biti zatvoreno za ribolov do nedjelje 23. kolovoza u 13 sati, a svi željni ribolova mogu svoju sreću okušati na drugoj vodi kojom gospodari ŠRK Križevci. Naime, noćni ribolov na jezeru Ravenska Kapela održava se od 22. – 23. kolovoza 2020. u periodu od 19-07 sati, a voditelj je Ivan Hadrović kojem se možete najaviti na broj: 099213-4545.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!