Završila Križevačka ljetna špica! Jeste li se zabavili ovog ljeta?

Robin ljetno kino na Nemčiću treću godinu zaredom donijelo je odličnu atmosferu, puno zabave i puno,puno osmijeha svim posjetiteljima ljetnog kina u Križevcima!

Robin ljetno kino na Nemčiću, otvorilo se projekcijom hit igranog filma Founder (priča o osnivaču McDonald’s-a), vidjeli smo i animirani film „Vampirko”, film “Teen Spirit”, pogledali smo hrvatsku komediju “Ufuraj se i pukni” s glumcima Ljubomirom i Janom Kerekešom, uživali smo i u animiranom filmu “Pčelica Maja: Medene igre” te mnogim drugim.

Bilo je tu mnogo zanimljivih događaja, od Križevačkog likovnog ljeta, programa Gradske knjižnice “Franjo Marković”, održan je i sedmi po redu Crosscity Buckets, turnir u 3 na 3 košarci koji se kroz godine isprofilirao kao jedan od vodećih turnira u ovom dijelu Hrvatske, bilo je tu i Prigorskih muzikaša, održano je i Križevačko likovno ljeto- program koji uključuje stvaralaštvo naših vrijednih i kreativnih sugrađana, koji se amaterski ili profesionalno bave likovnim izričajem te njeguju kulturu stvaralaštva. Tijekom 3. robin ljetnog kina održane su filmske projekcije koje su privukle veliki broj posjetitelja iz Križevaca i okolice!
Kroz tri ljetna mjeseca, održane su razne aktivnosti, od kulturnih do sportskih. Od stand-up komedija koje su održane u sklopu programa “Ljeto u dvorištu” izdvajamo Lajnap komičara Aleksa Curaća Šarića i Andriju Štampara koji su nas nasmijali do suza.

Robin ljetno kino na Nemčiću organiziralo je Pučko otvoreno učilište Križevci koje se pobrinulo za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova. Grad Križevci je kao generalni pokrovitelj omogućio korištenje prekrasnog prostora na Nemčićevom trgu, te za tehničku opremu za projiciranje filmova. Tehnički je kino podržala i Udruga K.V.A.R.K , a Robin trgovine zajedno su sa svojim partnerima sponzorirali ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

Križevačko ljeto usavršilo je Križevačko pivo restorana Tomislav, Križevačka torta u Gradskoj kavani te Prigorska limunada u Hotelu Kalnik.

S obzirom na situaciju pandemije koronavirusa, sva su se događanja održavala prema propisanim epidemiološkim mjerama zaštite i prevencije, te je sve proteklo u najboljem redu. Posjetitelji su se odgovorno družili na svježem zraku i uživali u super filmovima pod križevačkim zvjezdanim nebom.

Nadamo se kako ćemo se na ljeto 2021. godine zajednički družiti i veseliti na Nemčiću u velikom broju s dječjim eventima i drugim popratnim manifestacijama.

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Arhiva RKŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!