Apple predstavio nove proizvode, donosimo popis

Sinoć, 15. rujna Apple je virtualnim predstavljanjem otkrio nove aseve iz njihovih modernih rukava, a u nastavku vam donosimo neke od njih. No, prije toga da ponovimo gradivo za sve koji možda nisu u velikoj mjeri upoznati s ovim američkim gigantom.

Radi se o jednoj od tvrtki koja je pomogla pokretanju revolucije u osobnim računalima (PC) u kasnim 70. godinama 20. stoljeća, najprije računalima Apple I i Apple II, te kasnije Macintosh obitelji računala. Apple je tvrtka poznata i po mnogim inovacijama na polju softvera i hardvera, te po MP3 uređajima iPod kao i po iTunes Music Store. Mnogi ju jednostavno znaju po uređajima izrazito visokih performansi, a neki po paprenim cijenama koje za njih traže.

IPHONE SE, DVA NOVA APPLE WATCHA I DVA NOVA IPADA
Kompanija je uz niz novih proizvoda i usluga pokazala dva nova Apple Watcha i dva nova iPada.

iPhone SE sadrži Apple-ov najsnažniji čip dosad i to u njihovom najpopularnijem kućištu. iPhone SE (druge generacije) otporan je na prskanje, vodu i prašinu, a testiran je u kontroliranim laboratorijskim uvjetima. iPhone SE ima ocjenu IP67 prema standardu IEC 60529 (maksimalna dubina od 1 m, najviše 30 minuta).

Apple je predstavio novu generaciju svog pametnog sata, Apple Watch Series 6 koji posjeduju dodatak senzora za mjerenje zasićenosti kisika u krvi što se na tržištu već moglo vidjeti od drugih proizvođača.

Neki od noviteta su i Apple Fitness+ – nova usluga za vježbanje Apple Fitness+ omogućit će vlasnicima Apple Watcha odabrati vježbu koju žele odraditi na iPhoneu, iPadu ili AppleTV-u, te nova opcija objedinjavanja pretplata na njihove digitalne usluge, Apple One. Također predstavljen je i iPad osme generacije koji iznutra donosi čip A12 Bionic koji je 40% brži od prethodnoga, te ima dvostruko brži grafički podsustav.

Na samom kraju predstavljanja Apple je najavio da će danas, 16. rujna, biti dostupne nove verzije njihovih operativnih sustava.

Foto: Apple

Pratite nas na društvenim mrežama!