Hanžekovićev memorijal od posebnog je značaja za Hrvatsku

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac jučer je, kao izaslanica predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, prisustvovala jubilarnom 70. izdanju memorijala Borisa Hanžekovića održanom na stadionu Mladosti u Zagrebu. Ovogodišnji atletski miting dio je WA Continental Tour Gold kategorije, a održan je pod sloganom ‘Serbus Hanžek moj!’

„Doživjeti 70. godinu izdanja ovakvog iznimnog sportskog događanja uistinu je prekrasno. Iako u ovim drukčijim vremenima, Hanžekovićev memorijal opet je opravdao sva očekivanja i okupio svjetsku atletsku elitu. Naravno, posebno sam uživala u nastupima naših atletičarki i atletičara, a svima koji su večeras sudjelovali na ovom mitingu čestitam na svemu što su prikazali i što su nam priuštili pravi sportski spektakl“, rekla je ministrica Brnjac.

Ovogodišnji Memorijal Borisa Hanžekovića održan je pod posebnim epidemiološkim uvjetima u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ali manji broj gledatelja nije umanjio vrhunski sportski doživljaj. (Foto i izvor: Ministarstvo turizma i sporta)

Pratite nas na društvenim mrežama!